Auton huolto, määräaikais­huolto sekä autokorjaamo­palvelut Eurassa

Monimerkkikorjaamo Automarkku Oy:n käytössä on laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut, diagnoosilaitteet, sekä tarvittavat erikoistyökalut. Ajanmukainen tekninen tieto, sekä laadukkaat varaosat yhdistettynä rautaiseen ammattitaitoon, takaavat autosi huollon onnistumisen.

Määräaikaishuollot

Automarkku tekee määräaikaishuollot kaikkiin merkkeihin ja malleihin, noudattaen Suomessa voimassa olevaa huolto-ohjelmaa. Määräaikaishuollot on valmistajan määrittelemä huolto-ohjelma, jonka noudattaminen takaa varmimmin autosi moitteettoman toiminnan.

Auto tulee huoltaa säännöllisesti määräaikaishuollossa. Kaikki autot on suositeltavaa huoltaa vähintään kerran vuodessa, ajokilometreistä riippumatta. Tullessasi määräaikaishuoltoon ota mukaan autosi huoltokirja.

Autonvalmistajia sitovien uusien mallitakuuehtojen mukaisesti autonomistaja voi valita korjaamon vapaasti. Aikaisemmin määräaikaishuollot oli teetettävä auton maahantuojan valtuuttamassa korjaamossa. Nykyisin auton takuu on voimassa huoltopaikasta riippumatta, kunhan autolle on tehty Suomessa voimassa olevan huolto-ohjelman mukaiset huollot.